Jennifer - No sóc el déu de la por

El nostre Senyor Jesús Jennifer el 22 de juliol de 2021: 

Fill meu, els dies s’han convertit en l’hora en què molts se’m posaran davant de mi. Un moment en què molts vindran a veure a què els ha portat la por. He advertit els meus fills que no sóc el Déu de la por, perquè no sóc autor d'aquestes coses. Sóc un Déu que parla al cor del meu poble i no sembra llavors de por a la seva ment. Vaig crear cadascun dels meus fills amb els mitjans necessaris per viure una missió en aquesta terra, per ser instruments de llum i esperança en aquest món fosc. He vingut a dir als meus fills que ha arribat l'hora en què direu, on és el meu germà? on és la meva germana? Ha arribat l’hora en què desitjaràs dir el Capell de la meva Diviníssima Misericòrdia sense fi per a la multitud que no estava preparada per conèixer-me.

Desperteu els meus fills, perquè el príncep de les tenebres, l’autor de la por, us enganya. Et fa conduir per una falsa promesa. El vostre cos és un temple de l’Esperit Sant, que no s’ha de silenciar, manipular ni esgotar de la meva creació. Aquest món passa, però hi ha massa que s’estan complaent. És hora de preparar la vostra ànima, perquè ha arribat l’hora en què advertiré la humanitat que els seus camins no m’agraden. Què collireu, fills meus, quan els focs us envolten? Què collireu, fills meus, quan les inundacions us rentin la vegetació? El mal dels meus petits no va sense càstig. [1]Probablement una referència als morts per avortament, un tema freqüent en els missatges a Jennifer.  He advocat amb amor i misericòrdia per apartar-me del pecat ... tot i així, molts intenten alterar la meva creació, el meu pla. L’hora del càlcul ha arribat a aquest món, perquè la mà de la justícia ja no es pot contenir. La veritat es mostrarà al món, perquè allò que s’ha silenciat a porta tancada s’obrirà a la llum. És hora de preparar-se i advertir els que s’han adormit de les mentides per les quals s’han quedat caiguts. És hora de lligar els vostres rosaris i caure de genolls amb humilitat, perquè Sóc Jesús, i la meva misericòrdia i justícia prevaldran.

Notes al peu

Notes al peu

1 Probablement una referència als morts per avortament, un tema freqüent en els missatges a Jennifer.
publicat a Jennifer, missatges, Les penes laborals, Vacunes, plagues i Covid-19.