Martin - Dos cors dolents

Nostra Senyora Reina d'Ajuda a Martin Gavenda el 15 de setembre de 2021:

Els meus estimats fills! Mireu el Sagrat Cor del meu Fill i el meu Cor pur, al qual us heu consagrat amb amor. Els nostres cors es cremen d’amor per vosaltres i heu rebut aquesta llum d’amor. Però també estan coberts d’espines d’insults, ingrats i menyspreus, ja que no hi ha prou penediment. Per tant, difongueu la llum de la veritat que s’ha de fer penediment per tot el mal que està passant al món i, per tant, perjudica els nostres sants Cors. Els meus fills, que ens heu lliurat completament, saben que, a mesura que els nostres cors estiguin ferits, també ho seran els vostres esdeveniments. En el silenci, units amb nosaltres, ofereu els dolors dels vostres cors com a penitència per expiar els insults al Déu Trinitat. Et submergeixo en l'amor de Jesús i del meu cor.

publicat a Martin Gavenda, missatges.