Alicja Lenczewska - L'alba de l'era del regne

Diàleg del Senyor amb Alicja Lenczewska , 30 de novembre de 1987:

[Alicja]: M’estàs mostrant tant de mal a cada pas, inclòs a la teva Església.

[Jesús]: Veus que aquest món no pot continuar existint en un estat així. La concentració del mal ha crescut fins als seus límits finals a tot arreu. El regne de Satanàs està arribant al seu punt àlgid. Arriba un moment de purificació: els trastorns de la vida al meu regne d’amor.

[Alicja]: Esteu parlant en el moment present.

[Jesús]: Perquè aquesta vegada ja és aquí Estigueu preparats, fill meu. No jutgeu: pregueu i ofereu-vos en aquest mar d'infelicitat i confusió. Ja veieu com són molt desgraciats, sobretot aquells que tenen la impressió que són rics. La pobresa humana està arribant als límits finals del mal. L’únic que queda és un revés radical i violent en els dolors del part. No tinguis por. El mal és al seu màxim ara, en un aparent estancament extern. Després, simplement hi haurà dolor de purificació i canvi, i això serà salvificable. Perquè llavors brillarà la glòria de la meva victòria sobre el món, * i els meus braços oberts esperaran els meus fills.

No tingueu por d’aquest moment. L’atac final del mal serà el moment de la meva vinguda. Fills meus, toro el vostre amor. El meu cor enyora. Desitjo acariciar-te i satisfer-te plenament amb mi mateix. El temps de la separació passa. El temps de la plenitud de la vostra unitat en i amb mi comença. Alegreu-vos, espereu la vinguda del nuvi, perquè heu arribat el moment del casament de l’Anyell. Un temps de celebració, llum i consol.

T'estimo: fills de l'amor i fills de la creu, cridats als nous temps. Al seu naixement i florent. Tu ets la meva esperança i el meu goig. El meu amor i la meva sang et nodreixen. La meva llum dins vostre és l’alba d’una nova era de l’amor pur: l’època del regne de l’amor. Sigui valent i fidel a la teva crida. 

(Testimoni, núm. 753)


*Nota Evangeli del diumenge (19 de juliol del 2020):

La collita és el final de l’època, i els segadors són àngels.
De la mateixa manera que les males herbes es recullen i es cremen amb el foc,
així serà al final de l’època.
El Fill de l’home enviarà els seus àngels,
i es recolliran fora del seu regne
tots els que fan pecar als altres i tots els dolents.
Els llençaran al foc ardent,
on hi haurà ganes i trituració de dents.
Aleshores els justos brillaran com el sol
al regne del seu Pare.

Cf. The Rising Morning Star de Mark Mallett a La paraula ara.

publicat a Alicja Lenczewska, missatges, L’Era de la Pau.