Icona de reproducció de video destacat

PART 15: P. Michel Rodrigue - Missatge de Nostra Senyora de Knock

PART 15 D’UNA “JUBILACIÓ VIRTUAL” AMB FR. MICHEL RODRIGUE

Missatge rebut per P. Michel Rodrigue mentre estava a la capella del lloc d'aparició de Nostra Senyora de Knock, Irlanda, l'11 d'octubre de 2019:

 

Sant Joan va dir:

Al principi era la Paraula, i la Paraula era amb Déu, i la Paraula era Déu. Ell estava al començament amb Déu. . . I la paraula es va fer carn i va fer habitar-nos entre nosaltres. . . però la seva pròpia gent no l'acceptava. Però als qui el van acceptar va donar el poder per convertir-se en fills de Déu. . . (Joan 1). "Heus, faig totes les coses noves", diu el Senyor. (Apocalipsis 21: 5)

Llavors la nostra Senyora va dir:

Benvolguts fills, estic aquí amb vosaltres per avisar-vos de què passarà aviat a la Terra. Heus aquí la presència del meu fill a l’altar del seu sacrifici, prefigurat pel xai del qual es parlava el profeta Isaïes, el xai del sacrifici per a la salvació del món, el xai del misteri pascal. En el misteri de l'eucaristia també està present el Cos de l'Església: tan militant en el viatge a la Terra, com a patiment en la purificació del purgatori i tan gloriós en els seus sants al cel.

L’Església és el cos místic de Crist, present a l’altar de la creu a través del cos del meu fill, Jesús.

Com a mare vostra, vaig venir aquí amb Josep, el patró de l’Església i el vostre patró. És el vostre defensor contra les obres dolentes de tots els qui han traït a Jesús.

La figura de l’evangelista Joan, com a apòstol, també hi és aquí. Va ser escollit pel meu Fill, Jesús, al peu de la Creu per protegir-me d'aquell dia fins al dia de la meva Assumpció al cel. És aquí com a representant de tots els meus fills fidels i consagrats. És l’antítesi d’aquell que va trair a Jesús.

Josep, jo mateix i el meu Fill, l’Anyell de Déu, que treu els pecats del món, som els vostres models de família fidel del Pare Etern. Obriu els ensenyaments de la Santa Tradició de l’Església pel que fa als ensenyaments transmesos de Joan, el meu apòstol adoptiu. Obriu les seves cartes i el llibre de la Revelació. Aviat entendreu el que estava escrit i vist a la seva visió.

L’Església serà sacrificada, tal com era el meu Fill. Els meus fidels patiran abans d’entrar als llocs preparats per a vosaltres.

La Creu del xai lluirà aviat per a la Terra i per a cada persona. Ells veuran les seves consciències quan veuen l’Anyell de Déu a la Creu. Serà el dia de la seva il·luminació!

La meva actitud de pregària, dempeus i mirant cap amunt i esperant amb els braços oberts, és per a tothom que arribi aquell Dia d'Avís. L’actitud de pregària que mostra Josep ensenya a l’Església el que ha d’entendre ara: oracions, penitència. . . penitència.

L’últim apòstol a la Terra representa la jerarquia de l’Església en aquests dies de confusió. Només els veritables ensenyaments que es remunten als apòstols i que s’han transmès a través de la Tradició viva de l’Església, tal com revela l’Esperit Sant Qui és l’ànima de l’Església, el seu santificador, us protegirà dels falsos profetes i del fals ensenyament. del seu pecat. Aquest ensenyament pertany a Satanàs, que s’ha infiltrat en el cos jeràrquic místic del meu Fill a la Terra.

Jo anomeno els apòstols dels temps finals. Sorgiu de cors humils, amb vides obedients i dedicades al meu Fill, Jesús. Escolteu el que he dit a La Salette i a Akita. Arribarà el moment. Estar preparat. Confessa els teus pecats. Vés al confessionari, ràpid i resa el rosari que t’estalviarà dels caragols del diable.

Pregueu als vostres àngels tutors. Vine i adora el meu Fill al Santíssim Sagrament de l'Eucaristia. Mediteu les paraules del meu Fill, l’Anyell de Déu, a l’evangeli de Joan i el seu llibre d’Apocalipsi.

Al final, us prometo el triomf del meu Cor Immaculat.

—La nostra dama de Knock

P. Michel va rebre un segon missatge al pregar a la mateixa capella de Knock, Irlanda, el 13 d'octubre de 2019.

Aquesta vegada, va ser de Jesús:

Jo sóc l’Anyell de Déu. Aviat, obriré els set segells per complir la voluntat del meu Pare.

Qui us acull, em dóna la benvinguda i acull la benedicció del meu Pare.

Quan veieu l'amfitrió, veieu el meu cos i la meva sang. Veu la meva cara que se us presenta com un pa blanc i brillant. Sóc el pa de la vida per a tothom. Qui menjarà aquest pa de vida s’aixecarà l’últim dia.

Arriba una gran tenebra al món: una foscor del pecat, de la misèria, de Satanàs, que intentarà desfigurar la cara del meu cos, que és la meva Església. Intentarà desfigurar el meu rostre blanc a la santa eucaristia amb un sacrilegi abominable.

En aquest moment, el temps s’acabarà. Un gran desastre engolirà el món, com mai. Roma caurà. Satan no prevaldrà mai del meu just i del meu fidel romanent.

El signe estarà al cel i la mà del meu Pare esvairà la foscor de Satanàs, el seu fals profeta i els seus acòlits inclinats.

El segell es trencarà. Prepareu-vos per a aquest dia. La meva mare protegirà el meu a tot arreu als refugis preparats pel seu Cor Immaculat.

El meu fill, Michel, tindràs grans responsabilitats a les espatlles. Sabeu que la càrrega serà lleugera i l’alegria dels meus fills serà gran. "Feliços els que estan cridats a la sopa de l'Anyell." Els estimo i els protegeixo. Els nodreixo. Els beneeixo. No temran la pestilència de l’enemic.

El vostre Salvador, el vostre amic,

Jesús

 

Per continuar a la següent publicació del "retir virtual" amb el P. Michel, fes clic a PART 16: Com consagrar la vostra llar com a refugi.

Clica aquí per començar al principi.

publicat a P. Michel Rodrigue, Sagrada Família, Nostra Senyora, Set segells del llibre de la Revelació, Vídeos.