Gisella: No puc suportar el braç del meu pare.

El nostre Senyor a Gisella Cardia el 25 de setembre de 2021:

Germans i germanes, estic aquí amb vosaltres: encara que no em vegeu, sentireu el meu esperit. Benvolguts germans i germanes, sou pocs en nombre i amb un cor pur, però, penseu en les gràcies que se us donen cada dia? El meu Pare t’omple de l’Esperit Sant, però de vegades ets cec i sord. Ajuda a totes les persones i a aquesta estimada filla meva que està al meu cor.
 
Ajuda'm, filla meva! - No puc, ja no puc sostenir el braç del meu Pare: tot està sobre vosaltres i hi haurà un continu de persecucions, malalties i hipocresia. Fills meus, quant de dany heu fet, quant de mal s’ha provocat a causa del pecat. Mireu Amèrica: una part d’Amèrica desapareixerà i després de les cendres renaixerà a la nova vida. * Pregueu, pregueu a Déu i a la seva misericòrdia. Tu que tens la gràcia d’escoltar la meva mare; no pretengueu que no passa res; tot està en marxa, la terra està a punt de canviar i tot es produirà quan menys ho esperis. Estigueu preparats, pregueu amb el vostre cor. Fills meus, aquest lloc és el meu santuari que us ofereixen en la glòria del meu Pare. No tingueu por mai: us he fet mai promeses que no he complert? Us vaig dir que no faltaria res; heus vist que res no ha faltat fins avui, per què no creieu? Només creieu allò que és convenient per a les vostres vides humanes, però no sempre creieu les paraules de la meva mare. No raoneu, [1]Raó en el sentit de l’especulació humana. Nota del traductor. nens; no raoneu sobre quan i com passarà tot. Molts moriran i molts seran portats a My House; no tingueu por de patir, perquè us heu de purificar a la terra per arribar al cel a casa del vostre Pare, i com espereu arribar-hi? Amb les mans brutes i la roba bruta? No fills, no, sereu gloriats un dia: només així podreu arribar a la glòria del meu Pare. 
 
Tots esteu fent bona feina [2]Aparentment un missatge personal per als reunits a Trevignano Romano - Continua, no t'aturis a cap preu, estic aquí per tu i no et deixaré mai pel teu compte. Ara us dono la meva Santíssima Benedicció, en el nom del Pare, en el meu Nom i en l’Esperit Sant, Amén. T'estimo, fills, t'estimo; pregueu per Roma, la ciutat que tant m’estima i que m’ha traït - pregueu, perquè aviat brollarà sang a les places. Pregueu, pregueu molt. El teu Jesús ...

 
 
Caiguda, caiguda és Babilònia la gran.
S’ha convertit en un refugi de dimonis.
Ella és una gàbia per a tots els esperits impurs,
una gàbia per a cada ocell impur,
una gàbia per a totes les bèsties impures i repugnants.
Perquè totes les nacions han begut
el vi de la seva licenciosa passió.
Els reis de la terra van tenir relacions sexuals amb ella,
i els comerciants de la terra es van enriquir a partir del seu afany de luxe.
 
Llavors vaig sentir una altra veu del cel que deia:
“Aparteu-vos d’ella, gent meva,
per no participar en els seus pecats
i rep part de les seves plagues,
perquè els seus pecats s’apilen al cel,
i Déu recorda els seus crims.
Torneu-la a pagar com ha pagat els altres.
Torneu-li el doble pels seus fets ...
Per tant, les seves plagues arribaran en un dia,
pestilència, pena i fam;
serà consumida pel foc.
Perquè potent és el Senyor Déu que la jutja ».
Els reis de la terra que van tenir relacions sexuals amb ella en la seva absurditat
plorarà i plorarà per ella quan vegin el fum de la seva pira.
Mantindran la distància per por del turment
li van infligir i diran:
“Ai, ai, gran ciutat,
Babilònia, ciutat poderosa.
En una hora ha arribat el vostre judici ".
(Apocalipsis 18: 1-9)
 
 

Lectura relacionada

 
Com Roma i Amèrica poden jugar un paper clau en l '"aixecament de les restriccions" que dóna lloc a l'Anticrist:Els agitadors - Part II

Notes al peu

Notes al peu

1 Raó en el sentit de l’especulació humana. Nota del traductor.
2 Aparentment un missatge personal per als reunits a Trevignano Romano
publicat a Gisella Cardia, missatges.